O nama

MOJ.RUČNI.RAD – KREATIVNE IDEJE mrr_logo_new1

Kada bacite prvi pogled na naš sajt videćete optimizam, veselje i kreativnost. Takvi smo i mi.

Naša glavna misija jeste da svim našim posetiocima pružimo zanimljive i kreativne ideje kako bi ulepšali svoje dane i domove.

Naš moto je: svaka osoba je kreativna i predodređena da nešto stvara!

Dozvolite nam da vam pomognemo i da vas uvedemo u svet kreativnosti i mašte. Sigurni smo da ćete već nakon nekoliko minuta boravka na našem portalu postati obogaćeni sa makar jednom idejom koju biste želeli da isprobate.

Moj.Ručni.Rad je inicijalno bio osmišljen kao veliki forum kreativaca, jedan od najvećih i prvih u Srbiji. Ipak, razvojem novih tehnologija i medija kao što su društvene mreže morali smo da se prilagodimo i da obezbedimo drugačiji sadržaj koji se na našim prostorima za sada veoma teško pronalazi.

Osim velikog foruma koji je neiscrpna baza iskustava i znanja za skoro sve tehnike koje su obuhvaćene u domenu ručnog rada, mi vam svakodnevno donosimo neke nove ideje koje možete realizovati u svom domu na jednostavan način.

Kao portal koji datira još iz 2007. godine, naša tradicija i bavljenje ručnim radom iz raznih domena, kao i velika prijateljstva sa najpoznatijim kreativicima u Srbiji, čine da ovaj portal ima dušu i toplinu koju traži svaka kreativna duša.

Dobro nam došli prijatelji!

Moj.Ručni.Rad tim

Leave a Reply