Novogodišnji ukrasi od dugmadi

Novogodišnji ukrasi od dugmadi predstavljaju zabavuza čitavu porodicu, a ono što je najvažnije, na snagu može nastupiti reciklaža! Pronađite sve dugmiće po kući koje imate i iskoristite ih kako biste napravili sjajne novogodišnje ukrase od njih!

Najlepši novogodišnji ukrasi od dugmadi su po nama, upravo oni za koje se koriste stiropor kugle (možete ih nabaviti u skoro svim prodavnicama hobi materijala). Dugmad koju ste izabrali, uz pomoć čiodica fiksirajte na ove stiropor kugle. Efekat će biti fantastičan:

novogodišnji-ukras-dugmići

Sledeća ideja za novogodišnji ukras od dugmadi jeste, da napravite male jelke koje možete pokačiti na vašu novogodišnju jelku, ili na neke druge delove prostorija kako biste dodali prazničnu atmosferu:

novogodišnji-ukras-od-dugmadi-jelka

Čak i lepe, novogodišnje čestitke možete napraviti koristeći dugmad. Potrebno je samo malo mašte, volje i lepka 🙂

novogodišnji-ukras-od-dugmadi-čestitka

Novogodišnja jelka od dugmadi kao dekoracija na trpezi? Zašto da ne? Od kartona napravite osnovu, a posle ga oblepite zelenim dugmićima i ukrasite po želji:

novogodišnji-ukras-od-dugmadi-jelka1

Evo još nekih ideja, slike govore same 🙂
novogodišnji-ukras-od-dugmadi-jelka-vrata

novogodišnji-ukras-od-dugmadi-vencic

One Response

  1. Mia
    Mia at |

    Ajoj kada je čovek kreativan, svaka čast. Mene su ove godine obuzeli ukrasi od drveta, pa sam se fokusirala na njih, ali ovo je jako slatko.

    Reply

Leave a Reply