|
Madam
Gost
|
 |
« Odgovor #15 poslato: Јануар 04, 2009, 05:11:23 » |
|
Scary hvala ti na ovim opsirnim informacijama.Oduvek sam imala zelju da probam da slikam na staklu,ali sad sa tvojim objasnjenjima,mislim da cu se usuditi.Hvala! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
SCARY
|
 |
« Odgovor #16 poslato: Јануар 04, 2009, 09:27:09 » |
|
Srecno Madam 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
veverica
|
 |
« Odgovor #17 poslato: Јануар 21, 2009, 04:48:47 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
SCARY
|
 |
« Odgovor #18 poslato: Јануар 21, 2009, 05:30:41 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
veverica
|
 |
« Odgovor #19 poslato: Јануар 21, 2009, 05:57:59 » |
|
U pocetku je zanimljive oblike flasa (zvezda,mesec) oslikala posle upotrebe mirisljave soli  A onda i od raznih vrsta alkoholnih pica,recimo ona mat sa naslikanim kajsijama je od sampanjca,i kaze da su mat extra dobre za oslikavanje jer gde se predje bojom postaju providne!Boje su Marabu glass art,isto tako i konturne paste,koje kupuje u Oxi u NS-u.Cetkice su obicne,meke za akvarel.Flasa se prvo dobro opere a onda jos prebrise alkoholom (ako je upotrebljavana).Nedavno je otkrila jednu divnu radnju,u kojoj se prodaju samo flase,najrazlicitijih oblika(gitara,saksofon,jelka,puska,..) i zatvaraci za flase.A cene su dosta povoljne.Posle slikanja flasa se stavi na pecenje,150 stepeni 45min,posle hladjenja je spremna za upotrebu i moze se slobodno prati...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Lida74
|
 |
« Odgovor #20 poslato: Јануар 21, 2009, 10:33:09 » |
|
Predivni radovi
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
anima.art
|
 |
« Odgovor #21 poslato: Јануар 21, 2009, 11:59:14 » |
|
Pohvale i pozdrav za mamu.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Petrija
|
 |
« Odgovor #22 poslato: Јануар 22, 2009, 01:51:42 » |
|
Odlicni su radovi!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Ferdinand
|
 |
« Odgovor #23 poslato: Јануар 28, 2009, 02:49:34 » |
|
U pocetku je zanimljive oblike flasa (zvezda,mesec) oslikala posle upotrebe mirisljave soli  A onda i od raznih vrsta alkoholnih pica,recimo ona mat sa naslikanim kajsijama je od sampanjca,i kaze da su mat extra dobre za oslikavanje jer gde se predje bojom postaju providne!Boje su Marabu glass art,isto tako i konturne paste,koje kupuje u Oxi u NS-u.Cetkice su obicne,meke za akvarel.Flasa se prvo dobro opere a onda jos prebrise alkoholom (ako je upotrebljavana).Nedavno je otkrila jednu divnu radnju,u kojoj se prodaju samo flase,najrazlicitijih oblika(gitara,saksofon,jelka,puska,..) i zatvaraci za flase.A cene su dosta povoljne.Posle slikanja flasa se stavi na pecenje,150 stepeni 45min,posle hladjenja je spremna za upotrebu i moze se slobodno prati...  Gde se nalazi ta radnja, u kom gradu? Veliki pozdrav! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Petrija
|
 |
« Odgovor #24 poslato: Јануар 28, 2009, 04:58:09 » |
|
Evo jedne ideje za one koji vole da oslikavaju staklo, ali i za one koji prave neto od stakla. Ovo je fotografisano u Becu, izlog jedne radnje sa suvenirima. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Suki
Aktivni član

Van mreže
|
 |
« Odgovor #25 poslato: Јануар 28, 2009, 09:26:30 » |
|
stvarno divno..bravo za tvoju mamu  ovo imam namjeru isprobati...ko zna kako će mi ići 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
veverica
|
 |
« Odgovor #26 poslato: Јануар 29, 2009, 02:51:36 » |
|
Hvala,hvala...Slika iz Beca stvarno odusevljava...mene licno fasciniraju snezne kugle Obavezno pokusajte sa slikanjem na staklu,ali treba vremena da se izvezba ruka i da slika lici na nesto...puno srece zelim 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Lunatic
|
 |
« Odgovor #27 poslato: Јануар 29, 2009, 02:56:13 » |
|
Mama ti je skrooooz super!!!!!! Bas su lepe!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
La Luna ti observa!
|
|
|
|
veverica
|
 |
« Odgovor #28 poslato: Јануар 29, 2009, 04:42:40 » |
|
Mama se raduje. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
andjelcic
|
 |
« Odgovor #29 poslato: Фебруар 17, 2009, 12:11:06 » |
|
Oaj sto je neverovatan, ja sam odusevljena! :) 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|