|
radica
|
 |
« Odgovor #60 poslato: Фебруар 04, 2009, 11:26:21 » |
|
 Ovo je moj prvi ` Pravi dekupaz`....Do sada sam radila samo male na medaljonima i `juslesima` papirom za dekupaz... Salveta je nesto sasvim drugo!  Sukiiiii,  ! Da nisam imala SAVRSENE BOJE i SAVRSENU CETKICU koju ste mi VI poklonoli za rodjendan,....  ..., ne bih uspela! Planiram da se `zadrzim` na `dekupazu` ovih dana! Ukras za jelku je divan, a ovaj `andjelcic` takodje!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
radica
|
 |
« Odgovor #61 poslato: Фебруар 06, 2009, 10:30:14 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
jukicastar
|
 |
« Odgovor #62 poslato: Фебруар 06, 2009, 10:33:09 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"U životu ništa nije slučajno - za sve postoji razlog..."
|
|
|
|
radica
|
 |
« Odgovor #63 poslato: Фебруар 06, 2009, 10:49:04 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Lida74
|
 |
« Odgovor #64 poslato: Фебруар 06, 2009, 12:23:13 » |
|
Radice bas je lijepo  P.S.Ove nam zene ne izlaze iz kafane,razna posluzenja pocnu od razne zore 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Lida74
|
 |
« Odgovor #65 poslato: Фебруар 06, 2009, 12:36:40 » |
|
vise nista necu pisati jer pisem kao da sam i ja cijelo jutro u kafance
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
radica
|
 |
« Odgovor #66 poslato: Фебруар 10, 2009, 10:04:20 » |
|
Pokazala sam svoj `eksperiment` stampanja na salvetama, a zatim dekupaz na staklu, kartonu, drvetu i plocici od Das-mase... mnoooogoooo je zanimljivije, (mada ne i tako efektno...) od rada od gotovih motiva sa salveta ili dekupaz-papira. Hoce li jos neko da pokusa?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Katty
|
 |
« Odgovor #67 poslato: Фебруар 10, 2009, 10:25:53 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
radica
|
 |
« Odgovor #68 poslato: Фебруар 10, 2009, 10:38:28 » |
|
Da,da, daaaaaaa.... Razlistas salvetu ( palomine su najbolje...  ), izrezes koliko ti treba....a to je obicno polovina salvete, zalepis ivice selotejpom, malo ih odalji od ivice....a bocne ne treba da lepis... Mislim da ce na tvom stampacu biti jos zanimljivije - imaces i boje, ( a ja nemaaaammmmm....  )..... PS. Prvo odstampaj na obicnom papiru da vidis kako ce da izgleda i nemoj da ja budem kriva kada ti se ( ne daj Boze) zaglavi papir u stampacu.....  ....( nekoliko puta - moj slucaj,  )... .pa te Supermen bude pitao: ZENO, STA TI TO STAMPAS??? 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Katty
|
 |
« Odgovor #69 poslato: Фебруар 10, 2009, 10:50:09 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
radica
|
 |
« Odgovor #70 poslato: Фебруар 10, 2009, 10:56:06 » |
|
Lakirala sam akrilnim lakom - on se odmah susi...... A taj dekupaz lak nisam koristila,  . Ma cim je tako skup - sigurno se brzo i sushi....  ...pa za To je i napravljen!  ...Ako imam ja ,onda imas i TI ...ne brigaj... Hvalaaaaa,  Mogla bi malo da `vezbas stampanje na Klimtu`......  ...za pocetak, 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
|
radica
|
 |
« Odgovor #72 poslato: Фебруар 10, 2009, 11:43:29 » |
|
Nisam sigurna u taj lak...ne znam kako ce delovati na salvetu i boje......  ... uzmi beli lepak za drvo i akrilni lak - na bazi vode,  !
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Katty
|
 |
« Odgovor #73 poslato: Фебруар 10, 2009, 01:53:16 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Dana
Gost
|
 |
« Odgovor #74 poslato: Фебруар 10, 2009, 01:59:24 » |
|
Da se ubacim u vas razgovor:Katty,onaj drzac za salvete koji sam ti poslala za swap,radjen je prvo drvofixom,a onda je prelakiran lakom za parket na vodenoj osnovi. Nadam se,da sam pomogla.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|